Jeżeli jesteś nową osobą na forum - przywitaj się. Napisz coś, co w tej chwili przyszło Ci do głowy, niech to będzie Twój pierwszy okrzyk bojowy na forum!
----- Coaching Asertywności "Jeżeli nie ustanowisz granicy własnego terytorium, inni zrobią to za Ciebie."
Od jakieś czasu odwiedzam to forum i muszę przyznać że spodobało mi się tutaj. Więc postanowiłem się wreszcie odezwać . Zauważyłem że wypowiada się tutaj dużo ciekawych i inteligentnych ludzi od których będę mógł się wiele nauczyć i rozwinąć swoja pasje, czyli samodoskonalenie.
http://pl.pokerstrategy.com/uAD156 Naucz się grać w pokera dzięki naszym strategiom i zgarnij 50$ bonusu od PokerStrategy bez wpłacania nawet złotówki!
Witam państwa w krawacie serdecznie na tym jakże ciekawy przedsięwzięciu związanym z rozwojem osobistym. Mam nadzieje, że wzajemnie sobie pomożemy i podbijemy świat swoimi sukcesami. i nie myślmy o końcu, bo każdy kolejny krok do celu jest początkiem, tak samo jak i koniec jest początkiem.. wielkiego przedsięwzięcia !!